Scholingsinformatie

Tot 2012 werden PRPP-curssen (Assessment en Intervention) wereldwijd alleen gegeven door Chris Chapparo en Judy Ranka zelf (uiteraard in het Engels). In 2012 werd voor het eerste de Assessment cursus in het Nederlands georganiseerd. Vanaf 2014 organiseert Ergologie (Esther Steultjens) in elk geval 2x per jaar de cursus. Dit is wereldwijd een unieke situatie waaruit blijkt dat Nederland voorop loopt wat betreft de PRPP.
De PRPP Interventie cursus zal voorlopig nog niet worden aangeboden in het Nederlands, de ontwikkeling van deze cursus in het Nederlands is in 2015 gestart.

PRPP.nl (Jochen Bilderbeek en Remco Klopper) verzorgt momenteel een PRPP Assessment nascholing (voor geschoolde therapeuten) en een informatiebijeenkomst (voor PRPP geïnteresseerden). Verder zijn Jochen en Remco beiden docenten voor de PRPP Assessment cursus (naast Esther Steultjens en Lieke Timmermans).
Kijk hieronder voor het huidige aanbod en meer informatie.

Let op: Alle scholingen waar wij van weten staan hieronder vermeld. Neem a.u.b. voor vragen over de scholingen contact op met de aanbieder en niet met PRPP.nl (tenzij PRPP.nl als aanbieder vermeld staat).

[event-list show_details=true show_filterbar=false]

Translate ┬╗