Laden Scholingsdata

« Alle Scholingsdata

  • Dit Scholing is voorbij.

PRPP Interventie (NL)

13 mei 2019 - 17 mei 2019

Kosten: €1270

Deze cursus is volgeboekt!

Met ingang van 2019 heeft Ergologie toestemming van Chris Chapparo en Judy Ranka om de PRPP Interventie cursus aan te bieden in het Nederlands.

Naast de fase van diagnostiek (Assessment) voorziet het PRPP-systeem in een behandelmethodiek voor cognitieve strategietraining passend bij taakgericht oefenen (Interventie). Deze methodiek is gebaseerd op kennis van, en theorieën over strategieën van informatieverwerking, leerprincipes en dagelijks handelen. De methodiek maakt gebruik van systematische instructie om specifieke strategieën tijdens het handelen te leren toepassen. De PRPP Interventie kan bij iedere activiteit en in iedere context toegepast worden.

Het doel van de PRPP Interventie is: 
– het verbeteren van het gebruik van strategieën van informatieverwerking tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten
– het verhogen van de taakbeheersing

De verwachte uitkomst:verbeterde uitvoering van alledaagse activiteiten die nodig/gewenst zijn. Het succes van de interventie wordt bepaald door een toegenomen uitvoering van activiteiten en toegenomen inzet van cognitieve strategieën hierbij (gemeten met PRPP Assessment Fase 1 en 2). De PRPP Interventie staat beschreven in de ergotherapierichtlijn CVA.

De cursus kan alleen worden gevolgd door ergotherapeuten die de PRPP Assessment cursus gevolgd hebben en het PRPP -Assessment in de praktijk toepassen.

De inschrijving is geopend op zaterdag 29 september om 12.00 op de website van Ergologie.

Gegevens

Begin:
13 mei 2019
Einde:
17 mei 2019
Kosten:
€1270
Scholing Categorie:
Site:
http://www.ergologie.nl/PRPP_interventie_cursus_2019_aankondiging.htm

Organisator

Ergologie
E-mail
info@ergologie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Aristo Utrecht
Brennerbaan 150
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
088 230 1030
Bekijk de site van Locatie

Laat een reactie achter

*

Translate »