Laden Scholingsdata

« Alle Scholingsdata

  • Dit Scholing is voorbij.

PRPP Interventie (2023)

28 november 2023 - 4 december 2023

Kosten: €1670

De PRPP Interventie is onderdeel van het PRPP systeem, een generieke methode die is ontwikkeld in Australië voor het vastleggen van dagelijks handelen van mensen met problemen in de informatieverwerking en gebaseerd op het Australische Occupational Performance Model. De PRPP analyseert en verbeterd het handelen vanuit het proces van informatieverwerking (Chapparo & Ranka, 1996).

De PRPP Intervention Course wordt al enige jaren door Ergologie georganiseerd, is in nauw overleg met de grondleggers Chris Chapparo en Judy Ranka nu als PRPP Interventie cursus in het Nederlands ontwikkeld en wordt door Nederlandse docenten geven met Nederlandse voorbeelden.

Cursus

De cursus kan alleen worden gevolgd door ergotherapeuten die de PRPP Assessment cursus gevolgd hebben en de PRPP in de praktijk toepassen.

Naast de fase van diagnostiek (Assessment) voorziet het PRPP-systeem in een behandelmethodiek voor cognitieve strategietraining passend bij taakgericht oefenen (Interventie). Deze methodiek is gebaseerd op kennis van, en theorieën over strategieën van informatieverwerking, leerprincipes en dagelijks handelen. De methodiek maakt gebruik van systematische instructie om specifieke strategieën tijdens het handelen te leren toepassen. De PRPP Interventie kan bij iedere activiteit en in iedere context toegepast worden.

Het doel van de PRPP Interventie is:
– het verbeteren van het gebruik van strategieën van informatieverwerking tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten
– het verhogen van de taakbeheersing

De verwachte uitkomst:verbeterde uitvoering van alledaagse activiteiten die nodig/gewenst zijn. Het succes van de interventie wordt bepaald door een toegenomen uitvoering van activiteiten en toegenomen inzet van cognitieve strategieën hierbij (gemeten met PRPP Assessment Fase 1 en 2). De PRPP Interventie staat beschreven in de ergotherapierichtlijn CVA.

Deelname

Om deel te nemen aan deze cursus moet je aan het volgende voldoen:
– je bent een ergotherapeut
– je hebt de de PRPP Assessment cursus gevolgd
– je past de PRPP in de praktijk toe

 

Gegevens

Begin:
28 november 2023
Einde:
4 december 2023
Kosten:
€1670
Scholing Categorie:
Site:
https://ergologie.nl/PRPP_Interventie_cursus_2023_info.htm

Organisator

Ergologie
E-mail
info@ergologie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten, 3992 AE
+ Google Maps
Telefoon
030-6349100
Bekijk de site van Locatie
Translate »