Laden Scholingsdata

« Alle Scholingsdata

 • Dit Scholing is voorbij.

PRPP Assessment (NL) GEANNULEERD

16 maart 2020 - 20 maart 2020

Kosten: €1475

In verband met het Corona virus is deze cursus helaas geannuleerd. Met iedereen die was ingeschreven wordt contact opgenomen wanneer er een nieuwe datum bekend is.

In vijf cursusdagen (van 9.00 – 17.00 uur op ma t/m vrij) leert de ergotherapeut het PRPP Assessment betrouwbaar te gebruiken door het verkrijgen van kennis over de achtergrond en inhoud van het instrument, het leren kennen en toepassen van de scoreregels en het toepassen van professioneel redeneren over diagnostiek. Het geven van uitleg over de theoretische achtergronden en het toepassen van observatie- en scoreprincipes worden afgewisseld. Er is veel gelegenheid om het toepassen van de PRPP te oefenen d.m.v het scoren van video’s.

Terugkomdag (vrijdag 5 of 12 juni)
Tijdens de terugkomdag (van 9.30 – 17.00 uur) wordt kennis kort herhaald, mede aan de hand van eigen casuïstiek. Er worden o.a. 2 video’s bekeken, gescoord en besproken. De PRPP-scores worden gekoppeld aan behandeldoelen en rapportages. Ook wordt er aandacht besteedt aan de bredere toepassingsmogelijkheden van het PRPP-Assessment. Er is veel ruimte voor individuele vragen en feedback.

Inschrijven
De inschrijving opent op zaterdag 25 mei om 12.00 via de website van Ergologie.
LET OP: De verwachting is dat deze cursus binnen 1 uur volgeboekt zal zijn!

Gegevens

Begin:
16 maart 2020
Einde:
20 maart 2020
Kosten:
€1475
Scholing Categorie:
Site:
https://ergologie.nl/PRPP-A-cursus_2020-info-Algemeen.htm

Organisator

Ergologie
E-mail:
info@ergologie.nl
Bekijk de site van Organisator
 1. Caroline Kuit Beantwoorden

  Jammer dat weer beide cursussen van komend jaar vol zijn. Wij dienen de begroting pas eind oktober in, wat betekent dat we eind van het jaar pas weten wat we mogen volgen en dan is er geen ruimte meer voor inschrjiving. Dit is me afgelopen jaar ook al gebeurd. Hoe kan ik me voor 2021i inschrijven? Of geeft u 2020 nog een cursus?

  • Jochen Bilderbeek Beantwoorden

   Beste Caroline,
   Het is al jaren zo dat de cursussen in zeer korte tijd vol zijn.
   Elk jaar in mei opent de inschrijving, dus als je zorgt dat je de cursus eind 2020 op de begroting hebt staan kun je je in mei aanmelden.
   Je kunt ook bij de scholingsdata kijken naar cursussen in het buitenland (in 2020). Die zijn minder snel vol en kosten meestal niet meer.

Laat een reactie achter

*

Translate »