Nieuws:

LET OP: Het board PRPP Interventie: Inhoudelijke vragen is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op het forum én als je PRPP Interventie geschoold bent!

Main Menu

Onderzoek naar gebruik PRPP bij valpreventie

Gestart door PRPP.nl, 01 november 2018, 16:22 PM

« vorige - volgende »

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

PRPP.nl

Deelnemers gezocht voor een online onderzoek over de implementatie van het PRPP Assessment bij de behandeling van mensen met een verhoogd valrisico.

Het doel van het onderzoek is om te achterhalen wat er goed gaat bij de implementatie van de PRPP en tegen welke barrières ergotherapeuten aanlopen bij het gebruik van de PRPP bij valpreventie, zodat de implementatiestrategie hiervan eventueel verbeterd zou kunnen worden. Ik ben daarom zowel geïnteresseerd in PRPP geschoolde therapeuten die weinig of gedeeltelijk met de PRPP werken als therapeuten die dit veelvuldig of volledig doen.

Via deze link komt u bij meer informatie en de online vragenlijst die u tot 1 januari 2019 op ieder moment van de dag kunt invullen op een computer of smartphone: https://maastrichtuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6KEXPj3IUofF6oB

Wanneer u de vragenlijst volledig heeft ingevuld ontvangt u na afronding van het  onderzoeksrapport (verwacht rond augustus 2019) een certificaat van deelname dat u kunt indienen in het kwaliteitsregister.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname.

Met vriendelijke groet, Anneke Telleman,
Ergotherapeut en student Health Education and Promotion aan de Universiteit van Maastricht.