Onderzoek: PRPP in de psychiatrie

In februari start een onderzoek naar de betrouwbaarheid en validiteit van de PRPP in de psychiatrische doelgroep, om problemen in het executieve functioneren in kaart te brengen. Hiervoor zijn wij op zoek naar PRPP geschoolde ergotherapeuten die hierin een bijdrage willen leveren. Uiteraard kan je voor deelname aan het onderzoek kwaliteitspunten registreren (10 punten) én je levert een bijdrage aan de Evidence Based Practice werkwijze die, zeker in de psychiatrie, nog veel stappen te maken heeft.

Voor deelname hoef je niet werkzaam te zijn in een psychiatrische setting, je kunt al een grote bijdrage leveren aan het onderzoek door video opnames van cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld te scoren met het PRPP scoreformulier, zoals je dit gewent bent te doen bij je eigen cliënten.
Voor diegene die wél werkzaam zijn in een psychiatrische setting, zal gevraagd worden om ook cliënten te includeren (o.a. video opnames maken van de cliënt tijdens het uitvoeren van een dagelijkse activiteit).

5 februari aanstaande wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd voor uitleg en instructies (alleen voor ergotherapeuten die werkzaam zijn in de GGZ, de overige deelnemers krijgen de instructies telefonisch). Heb je interesse in deelname aan het onderzoek of wil je de volledige informatiebrief ontvangen, stuur een e-mail naar onderzoek.prpp@outlook.com. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Melanie Calis


 


  1. Jochen Bilderbeek Beantwoorden

    LET OP: Er worden inmiddels alleen nog therapeuten gezocht die in de GGZ werkzaam zijn!

Laat een reactie achter

*

Translate »