Onderzoek kinderen

Kinderergotherapeuten voor onderzoek naar PRPP assessment gezocht!          

Het onderzoeksteam: (boven, van links naar rechts: Imelda de Groot, Ria Nijhuis-van der Sanden, Saskia Koene. Onder, van links naar rechts: Maud Graff, Marieke Lindenschot, Esther Steultjens.

Vanuit het Radboudumc start er een onderzoek naar de betrouwbaarheid, validiteit en responsiviteit van de PRPP bij kinderen met mitochondriële aandoeningen. Hiervoor zijn we op zoek naar kinderergotherapeuten die bereid zijn om filmmateriaal te scoren. Met het onderzoek hopen we meer zicht te krijgen op de waarde van de PRPP voor kinderen met een mitochondriële aandoening en uiteraard ook voor andere kind-doelgroepen.

Het onderzoek is onderdeel van een promotie-onderzoek van Marieke Lindenschot. Het onderzoeksteam bestaat uit: em. prof. dr. Ria Nijhuis-van der Sanden, prof. dr. Maud Graff, dr. Imelda de Groot, dr. Saskia Koene en dr. Esther Steultjens.

Om deel te kunnen nemen moet u geschoold zijn in de PRPP assessment, werkervaring als kinderergotherapeut hebben en de PRPP regelmatig in de praktijk gebruiken (minimaal 1 x per maand bij kinderen). Wanneer u deelneemt krijgt u een (gratis) scholing aangeboden over de PRPP. Daarnaast ontvangt u punten voor het kwaliteitsregister. Daarnaast is er een kleine financiële vergoeding beschikbaar; u kunt kiezen uit €45,– aan onkostenvergoeding of een korting van €100,- op de PRPP interventiecursus.

In de bijlage (zie hieronder) is alvast de informatiefolder voor kinderergotherapeuten weergegeven. Meer informatie kunt u opvragen bij kinderergotherapeut en onderzoeker Marieke Lindenschot via marieke.lindenschot@radboudumc.nl. Via dit mailadres kunt u ook uw interesse melden.

Informatiebrief kinderergotherapeuten


 


Laat een reactie achter

*

Translate »