Interventie cursussen 2019 (NL!)

Met ingang van 2019 heeft Ergologie toestemming van Chris Chapparo en Judy Ranka om de PRPP Interventie cursus aan te bieden in het Nederlands!
Dat is in navolging van de Assessment cursussen wederom een wereldwijd unicum! Tot op heden was de Intervention Course alleen te volgen bij Chris en Judy zelf.

De PRPP Interventie is onderdeel van het PRPP-systeem, een generieke methode die is ontwikkeld in Australië voor het vastleggen van dagelijks handelen van mensen met problemen in de informatieverwerking en gebaseerd op het Australische Occupational Performance Model. De PRPP analyseert en verbeterd het handelen vanuit het proces van informatieverwerking (Chapparo & Ranka, 1996).

De PRPP Intervention Course (met Chris en Judy als docenten) wordt al enige jaren door Ergologie georganiseerd en is nu als PRPP Interventie cursus in het Nederlands ontwikkeld en wordt door Nederlandse docenten geven. Deze cursus wordt twee maal in 2019 georganiseerd.

In 2018 wordt deze cursus voor het eerst aangeboden als incompany cursus, kijk hier voor meer informatie: https://academie.revalidatie-friesland.nl/cursus/prpp-interventie-cursus-in-het-nederlands/

Kijk voor alle informatie bij de scholingsdata.


 


Laat een reactie achter

*

Translate »