Remco en Jochen in London

vlnr: Remco, Chris, Judy en Jochen

Van maandag 10 t/m vrijdag 14 juni 2013 hebben Judy Ranka en Chris Chapparo de PRPP Assessment cursus gegeven in het Royal hospital of London.
Ongeveer 20 Engelse ergotherapeuten zijn geschoold in het gebruik van het PRPP-assessment. Als PRPP-docenten in opleiding hebben wij deze hele week de cursus ook (opnieuw) bijgewoond. Naast ons was er ook een PRPP docent in opleiding uit Nieuw-Zeeland aanwezig.

Op verschillende vlakken hebben wij veel nieuwe kennis opgedaan en nieuwe inzichten gekregen. Omdat het PRPP-systeem van taakanalyse & interventie waarschijnlijk nooit is uitontwikkeld zijn er ten opzichte van de cursus in 2008 hier en daar wat aanpassingen gedaan. Dit geldt zowel voor het inhoudelijk gedeelte (in 2012 is er een nieuwe descriptor toegevoegd), als voor de didactische aanpak. Na een week intensieve scholing zijn wij op beide vlakken inhoudelijk grote stappen vooruit gegaan.

Naast de cursus heeft er een informele bijeenkomst plaatsgevonden met ons als docenten in opleiding en Chris & Judy. Wij hebben uitvoerig gesproken over de stand van zaken met de PRPP in Nederland (en wereldwijd) en vooral ook over de toekomst. Hierbij kan gedacht worden aan de verdere ontwikkeling van het instrument, aanbod van cursussen en het opleiden van PRPP-docenten wereldwijd.

Hou voor alle nieuwtjes over scholingen en ontwikkelingen deze website in de gaten!Laat een reactie achter

*

Translate ยป